BUSCO 🔍 Busco a alguien que me haga un trabajo escrito por dinero.


Confirmación del acuerdo

Engentado?

Miembro muy activo
Producto/Servicio
1
Método de pago
  1. Paypal
  2. Transferencia bancaria
Precio
50
Intermediario
  1. No
Soy un estudiante de 2.º de Bachillerato que tiene que entregar el TR (Treball de recerca) de aquí a unas semanas, pero aún no he hecho la parte teórica. El problema es que estas últimas semanas tengo muchos exámenes y no puedo lidiar con todo.

Busco al que me escriba 23 páginas (introducción incluida) de la parte teórica. El tema es muy fácil, pero no hay mucho tiempo, se tendría que entregar antes del 21 de este mes. El pago se haría después de recibir el trabajo i me tendríais que ir enviando como va para ver si hay que hacer algún cambio. Me da igual que lo hagáis con una IA siempre y cuando no se note. También tenéis que citar en formato APPA de donde sacáis toda la información.

Para más información hablarme al MD y acordamos el precio.
 

Ivanof

Buscando pareja pa pillar botella
Noderador
Nodero
Noder
Cual es el tema ?? Tiene que ser formato tipo TFG de la uni ?? Te sirve si te lo hago en castellano ??
 

Not_Connect

Miembro muy activo
jajajaja literalmente el mismo tema que he hecho yo, y logre sacar un 9, el punto que falta fue por culpa de la presentación. Si llegamos a buen precio(dale MD) no tengo problema en pasarte el mío con modificaciones.
El tema es la addicion a las tecnologias, es muy basico simplemente texto, fotos y citar la informacion. El trabajo tiene que estar echo en catalan.
 
  • Like
Reacciones : destapeman y obtuso

obtuso

5g causa cancer
Jinete de Nodo
Burgués de Nodo
Noderador
Nodero
Noder
jajajaja literalmente el mismo tema que he hecho yo, y logre sacar un 9, el punto que falta fue por culpa de la presentación. Si llegamos a buen precio(dale MD) no tengo problema en pasarte el mío con modificaciones.
un real aqui mismo
 

destapeman

FUCK PUSSYS, YES BADASS
Moderador
Paladín de Nodo
Jinete de Nodo
Burgués de Nodo
Noderador
Nodero
Noder
jajajaja literalmente el mismo tema que he hecho yo, y logre sacar un 9, el punto que falta fue por culpa de la presentación. Si llegamos a buen precio(dale MD) no tengo problema en pasarte el mío con modificaciones.
si el chaval te presenta pruebas de lo que dice, en plan la nota y tal, yo se lo pillaría a este hombre @salmanxd12
 

kTo

Miembro muy activo
Noderador
Nodero
Noder
Introducció

En els últims anys, la tecnologia s'ha convertit en una part integral de les nostres vides diàries. Utilitzem els nostres telèfons intel·ligents, tauletes, portàtils i altres dispositius electrònics per treballar, comunicar-nos, aprendre i fins i tot per entretenir-nos. No obstant, l'ús excessiu de les tecnologies pot portar a una addicció que pot afectar la nostra salut mental i física. En aquest treball, analitzarem la problemàtica de l'addicció a les tecnologies, les seves causes i els seus efectes, i explorarem les estratègies per prevenir i tractar aquesta addicció.

Què és l'addicció a les tecnologies?

L'addicció a les tecnologies es defineix com l'ús excessiu, obsessiu i incontrolable de dispositius electrònics com a telèfons intel·ligents, tauletes, ordinadors, jocs de vídeo i xarxes socials, entre altres. Aquesta addicció és comparable a altres addiccions, com ara la drogodependència o l'alcoholisme, ja que afecta la vida diària de la persona i pot portar a problemes de salut física i mental.

Les causes de l'addicció a les tecnologies

Hi ha diverses causes que poden contribuir a l'addicció a les tecnologies. Algunes d'aquestes causes inclouen:

  1. Estil de vida sedentari: L'ús excessiu de dispositius electrònics pot portar a un estil de vida sedentari, que pot contribuir a problemes de salut com l'obesitat, la diabetis i les malalties cardiovasculars.
  2. Pressió social: La necessitat de mantenir-se connectat i actualitzat a les xarxes socials pot portar a una pressió social que pot ser difícil de controlar.
  3. Depressió i ansietat: L'ús excessiu de les tecnologies també pot ser una forma d'escapament de problemes emocionals com la depressió i l'ansietat.
  4. Falta de control: Algunes persones poden tenir dificultats per controlar el seu ús de les tecnologies, ja que poden ser addictives i gratificants instantàniament.
Efectes de l'addicció a les tecnologies

L'addicció a les tecnologies pot tenir efectes negatius en la salut mental i física d'una persona. Algunes de les conseqüències inclouen:

  1. Ansietat i depressió: L'addicció a les tecnologies pot portar a problemes de salut mental, com ara ansietat, depressió i estrès.
  2. Problemes de son: L'ús excessiu de les tecnologies pot portar a problemes de son, ja que la llum blava emesa per les pantalles pot afectar el ritme circadià de la persona.
  3. Problemes de salut física: L'ús excessiu de les tecnologies també pot portar a problemes de salut física, com ara dolor de coll, espatlles i ulls.
  4. Problemes de relació: L'
    addicció a les tecnologies també pot afectar les relacions personals, ja que la persona pot passar més temps en línia que amb les persones en la vida real.
    1. Dificultat per concentrar-se: L'addicció a les tecnologies pot afectar la capacitat de concentració i la productivitat en altres àrees de la vida, com ara el treball i els estudis.
    2. Estratègies per prevenir i tractar l'addicció a les tecnologies

    Hi ha diverses estratègies que es poden utilitzar per prevenir i tractar l'addicció a les tecnologies. Algunes d'aquestes estratègies inclouen:
    1. Establir límits: És important establir límits en l'ús de les tecnologies i mantenir una rutina saludable que inclou activitats físiques i socials.
    2. Aplicacions de control de temps: Hi ha aplicacions que poden ajudar a controlar el temps d'ús de les tecnologies i limitar l'accés a certes aplicacions.
    3. Teràpia psicològica: La teràpia psicològica pot ser útil per abordar les causes subtils de l'addicció a les tecnologies i millorar la salut mental i emocional.
    4. Grups de suport: Hi ha grups de suport en línia i en persona que poden ajudar a les persones a connectar amb altres persones que estan passant pel mateix problema i proporcionar suport emocional i orientació.
    5. Tractament mèdic: En casos greus d'addicció a les tecnologies, pot ser necessari un tractament mèdic i psiquiàtric per abordar la problemàtica.
    6. Conclusió

    L'addicció a les tecnologies és un problema creixent que pot afectar la salut mental i física d'una persona. És important prendre mesures per prevenir i tractar aquesta addicció, establint límits en l'ús de les tecnologies, buscant suport emocional i utilitzant altres estratègies. Com a societat, també hem de prendre mesures per promoure una cultura saludable d'ús de les tecnologies i educar les persones sobre els riscos i beneficis de la tecnologia en les nostres vides.